HVA DET SKJER INN
SYMMER

4 stk Dia. 534mm trallehjul eksportert til Sri Lanka

22 / feb
2016
  • 1. 4 stk Dia. 534mm trallehjul
  • Detaljerte spesifikasjoner:
  • Φ534mm Dia trallehjul
  • Materiale: 42CrMo
  • Vekt: 235 kg
  • Hardhet: 285/290 HBN
mer legge vekk Utvid alle

Denne klienten er vår gamle klient, som også er et veldig kraftig selskap i Sri Lanka. Og vi samarbeidet i ca 2 år. Vi fikk deres første henvendelse i år 2015. De har behov for kranene våre for deres firma.

Og før vi starter produksjonen, vil vi sende produksjonstegningene for å bekrefte med kunden vår, for å sikre nøyaktigheten og unngå feil. Det er ikke noe problem når kunden bekrefter tegninger; vi ordner produksjonen for kunden vår. Vi vedtar 42CrMo-materiale som kjøper råvarer fra berømte innenlandske stålfabrikker.

Det tok omtrent 25 dager for produksjonen, og hjulene ble sendt til Sri Lanka med skipstransport 22. februar 2016. Og her kan du dele noen ferdige hjulbilder og leveringsbilder for deg.

Om pakkingen ble disse 4 stk kranhjul satt i en trekasse. Og festet med ståltau, trommelbørsten rustfri olje og regn slitasje emballasje. I henhold til kundens krav bruker vi grå maling til disse hjulene.

Vi er veldig glade for å høre det da de sa veldig fornøyde etter at kundene mottok varene. Og snart fikk vi en ny ordre på samme prosjekter. Og leveransen forventer 15. juni. 2016.

Så under dette samarbeidet er det profesjonelle og kommunikasjonen de viktigste tingene! Håper vi kan hjelpe deg også når du trenger produktene våre.

Foto:

534 hjul 1 1
Norsk
English Español Português do Brasil Русский Français Deutsch 日本語 한국어 العربية Italiano Nederlands Ελληνικά Svenska Polski ไทย Türkçe हिन्दी Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Tiếng Việt 简体中文 বাংলা فارسی Pilipino اردو Українська Čeština Беларуская мова Kiswahili Dansk Norsk